Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Erikoislääkäri, sisätautien osasto

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäRovaniemi
Työavain: 
187093
Hakuaika alkaa: 
12.7.2018
Hakuaika päättyy: 
17.8.2018 15.00
Palkka: 
LS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana sisätautiosaston erikoislääkärin virka 17.8.2018 klo 15.00 mennessä.

Lapin keskussairaala sijaitsee Rovaniemellä Lapin sydämessä. Olemme yksi laajan päivystyksen sairaaloista. Vireä ja viihtyisä Rovaniemi on helppojen etäisyyksien päässä tunturi-Lapista, mutta myös pääkaupunkiseudulta.

Sairaalamme on dynaaminen kokonaisuus eri erikoisaloja. Etsimme ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme sisätautiosastollemme erikoislääkäriä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Virka on ensisijaisesti sijoitettuna osastollemme, mutta räätälöimme työnkuvaa toiveittesi mukaisesti siten, että siihen voi sisältyä myös polikliinistä työtä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mahdollisuudet kouluttautua, mukavan työympäristön ja kollegat. Päivystysrasite ei ole ylivoimainen ja annamme mielellämme senioritukea.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan. Palkka-asioissa sovellamme lääkärisopimusta joustavasti. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Organisaation kuvaus

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa 16.7.-9.8. osastonylilääkäri Merja Kurkinen p. 040-738 3194 ja
10.8.-17.8. tulosaluejohtaja, ylilääkäri Susanna Halonen, p. 040 637 0807.

Rovaniemellä 12.7.2018

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä