Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Ylilääkäri, lastentaudit

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäRovaniemi
Työavain: 
187100
Hakuaika alkaa: 
7.6.2018
Hakuaika päättyy: 
2.7.2018 15.00
Palkka: 
LS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 2.7.2018 klo 15.00 mennessä ylilääkärin virka (lastentaudit)

Tervetuloa Lappiin johtamaan edistyksellistä lastentautiyksikköä.

Lapin keskussairaala palvelee noin 120 000 hengen sairaanhoitopiiriä sekä paria miljoonaa vuosittaista turistia. Lähes 70-vuotiset perinteet maan toisesta lastensairaalasta laajan päivystyksen keskussairaalaan ylläpitävät yhä innovatiivisuutta, viime vuosikymmenen saturaatioseulonnasta nyt kehitettäviin videopoliklinikoihin, verkkoavusteiseen etäpäivystykseen ja uusiin preventiopalveluihin asti. Hoitotuloksemme kestävät useammilla alaerikoisaloilla mainiosti kansallisen vertailun.
Lastensairauksien tulosyksikössä on yhdeksän lastentautien ja kaksi lastenneurologian erikoislääkärin virkaa. Kahdella vuodeosastolla on 4 vauvatehopaikkaa ja 16 muuta sairaansijaa, joilla hoidetaan myös kirurgiset, silmätautien ja korva-, nenä- ja kurkkutautien lapsipotilaat. Uutta lastensairaalaa suunnitellaan parhaillaan. Arvostamme ja tuemme koulutusta tarjoten mahdollisuuden myös työnohjauksen hyödyntämiseen.

Vilkkaana yliopistokaupunkina keskellä Lapin upeaa luontoa Rovaniemi tarjoaa hyvät koulutus- ja harrastamismahdollisuudet kaikille perheenjäsenille. Ilmapiiri on lappilaiseen tapaan mukavan rento lisäten viihtyvyyttä töissäkin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä hyvä yhteistyökyky ja riittävä kokemus erikoislääkärinä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen perusteella. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Organisaation kuvaus

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ylilääkäri, tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi

Rovaniemellä 7.6.2018
Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä