Open vacancy Suomussalmen kunta

Palveluohjaaja

Suomussalmen kuntaHallintopalveluSuomussalmi
Työavain: 
187211
Hakuaika alkaa: 
11.6.2018
Hakuaika päättyy: 
25.6.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
15.8.2018 (tehtävä päättyy 31.12.2020)
Työn kuvaus

Suomussalmen kunta hakee ESR-rahoituksella toteutettavaan Suomussalmen Talentti -hankkeeseen PALVELUOHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen (15.8.2018-31.12.2020).

Suomussalmen Talentti -hankkeen tavoitteena on opinnollistamisen sekä tuetun ja räätälöidyn opiskelun avulla vahvistaa kohderyhmän ammatillista osaamista sekä motivoida ja ohjata heitä jatkokoulutukseen ja työhön. Hankkeessa luodaan uudenlainen opiskelua mahdollistava ja tukeva malli, jossa asiakas voi suorittaa ammatillisen tutkinnon osia tai kokonaisia tutkintoja yhteistyössä pajojen, työelämän ja oppilaitosten kanssa. Keskeisessä roolissa hankkeessa on opinnollistaminen sekä asiakkaiden henkilökohtaisten urapolkujen löytäminen. Digioppimisen mahdollisuuksia lisäämällä halutaan tuoda opiskeluvaihtoehtoja helpommin saataville. Asiakkaalle tarjotaan tukea ja ohjausta opiskeluun myös silloin kun opintoja suoritetaan omaehtoisena opiskeluna työttömyyspäivärahalla tai työn ohessa vapaa-ajalla. Hankkeessa panostetaan myös asiakkaan tilanteen alkukartoitukseen sekä palveluohjaukseen, sopiva palvelu voi olla muutakin kuin Talentti-hankkeen osaamisen kehittämisen palvelu, jolloin asiakasta tuetaan löytämään muu hänen työllistymisvalmiuksiaan vahvistava palvelu. Hankkeen tiimi muodostavat palveluohjaaja, ohjaaja sekä projektipäällikkö.

Palveluohjaaja vastaa asiakkaan tilanteen alkukartoituksesta sekä palveluohjauksesta. Palveluohjaaja etsii yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisiä ratkaisuja vahvistaa asiakkaan ammatillista osaamista sekä työllistymismahdollisuuksia. Palveluohjaaja toimii myös linkkinä eri toimijoiden välillä sekä auttaa asiakasta koulutukseen ja opiskeluun sekä työllistymiseen liittyvissä asioissa. Työ edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, verkostoitumiskykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työtä tehdään yhteistyössä eri toimijoiden kanssa (yritykset, oppilaitokset, te-toimisto jne.), joten työ vaatii oman auton käyttöä.

Valittavalta edellytämme soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotasoista tutkintoa. Odotamme työkokemusta esimerkiksi sosiaali- tai kuntoutusalalta sekä ratkaisukeskeistä ja kehittävää työotetta asiakastyöhön ja työllistämiseen. Arvostamme kokemusta yksilönohjauksesta, ryhmäohjauksesta ja verkostotyöskentelystä sekä intoa olla kehittämässä Talentti- hankkeen toimintaa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Palveluohjaajan työaika 38 h 45 min/vko. Palvelussuhteissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään viikolla 27.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen kunta@suomussalmi.fi. Sähköpostihakemukseen on liitettävä kelpoisuustodistukset ja ansioluettelo.

Organisaation kuvaus

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassa on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme ja monipuolisista peruspalveluistamme. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuisto perustettiin Suomussalmen Hossaan. Upeiden liikuntamahdollisuuksiensa ansiosta Suomussalmi on nimetty vuoden 2018 eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat Kaisu Lehtinen-Nevalainen, puh. 044-7773149 ja Päivi Korja-Schepel, 044-7773126