Open vacancy Sipoon kunta

Koulucoach

Sipoon kuntaSivistysosastoSipoo
Työavain: 
187361
Hakuaika alkaa: 
7.6.2018
Hakuaika päättyy: 
21.6.2018 14.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2019
Työn kuvaus

Nikkilän Sydän on koulukeskus Sipoossa, jonka tiloissa toimii kaksi yläkoulua, suomenkielinen Sipoonjoen koulu ja ruotsinkielinen Kungsvägens skola. Koulut toimivat itsenäisinä yläkouluina, mutta tiiviissä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa. Sekä Sipoonjoen että Kungsvägenin koulut ovat noin 330 oppilaan yläkouluja Sipoon Nikkilässä. Molemmissa kouluissa on vuosiluokat 7-9, ruotsin kielen kielikylpyopetusta, erityisluokkia sekä joustavan perusopetuksen luokat. Vuonna 2020 Nikkilän Sydän laajenee, jolloin otetaan käyttöön liikuntasali sekä alakoulu.

Haemme nyt joukkoomme Nikkilän Sydämeen kahden koulun yhteistä KOULUCOACHIA, joka voi toimia molemmilla kotimaisilla kielillä ajalle 1.8.2018 - 31.7.2019.

Koulucoachina tehtävänäsi on rakentaa ja edistää oppilaiden ja henkilöstöjen vuorovaikutusta sekä yhteisöllisyyttä oppimisympäristössä, jossa kaksi erikielistä koulua on saman katon alla. Tehtävänäsi on kehittää ja koordinoida koulutilojen käyttöä ja oppilaiden aktiivista osallistamista mm. näyttämötekniikan osalta ja vastata aulatilan varustuksesta eri tilaisuuksiin. Koulucoah osallistuu myös kiinteistönhoitoon yhteistyössä teknisen toimen kanssa.

Tehtävä vaatii palveluhenkisyyttä, kasvatuksellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.
Tehtävässä arvostamme joustavuutta ja kehittämishalukkuutta. Aikaisempi nuorten kanssa tehty työkokemus luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle hyvin toimivan työyhteisön sekä mahdollisuuden osallistua koulujen sekä Nikkilän Sydämen toimintakulttuurin kehittämiseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan AMK-tutkinto tai muu soveltuva tutkinto sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, koeaika on 6kk ja valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote ennen valinnan vahvistamista sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen hakuajan päättymistä.

Hakemukset pyydämme jättämään 21.6 klo 14 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat rehtorit Liisa Juga 0401914467 ja Jouni Piippo 0406810701