Open vacancy Keuruun kaupunki

Liikkuva koulu-koordinaattori

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, PerusopetusKeuruu
Työavain: 
187409
Hakuaika alkaa: 
8.6.2018
Hakuaika päättyy: 
29.6.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.9.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme koordinaattoria Liikkuva koulu-hankkeeseen määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.9.2018 - 31.5.2019.

Työn päätavoitteena on Liikkuva koulu -hankkeen koordinointi Keuruun peruskouluissa. Hankekoordinaattorin tehtävänä on mm. tehostaa hankkeen toimintaa ja luoda pysyviä toimintatapoja koulun arkeen liikunnallisuuden lisäämiseksi. Perustehtäviin kuuluu koulujen ja seurojen/järjestöjen välisen yhteistyön tiivistäminen sekä yhteisten käytäntöjen kehittäminen varhaiskasvatuksesta aina toiselle asteelle saakka. Hankkeessa koulutetaan välkkäreitä ja opettajia sekä kehitetään välituntiliikunnan mahdollisuuksia yhdessä koulujen tutoropettajien kanssa. Tehtäviin kuuluu lisäksi koulukohtainen arviointi. Tehtävä vaatii verkostomaista työotetta ja kykyä kokonaisuuksien hallintaan.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto liikunnan alalta. Eduksi luetaan kokemus lasten ja nuorten parissa tehdystä työstä. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Keuruun kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.keuruu.fi/rekry.

Haastattelut toteutetaan viikolla 31.

Organisaation kuvaus

Kaupunkimme tarjoaa Sinulle elämyksiä ja elämänlaatua. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun seutukunnalla asuvat Suomen viidenneksi tyytyväisimmät palveluiden käyttäjät. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tarjolla on modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Vapaa-aikapäällikkö Heli Peltola, puh. 040 827 2753 tai hallintovastaava Hanne Ylitalo, puh. 040 659 3330