Open vacancy Arkea Oy

Ruokapalvelutyöntekijä

Arkea OyArkea OySalo
Työavain: 
187997
Hakuaika alkaa: 
12.6.2018
Hakuaika päättyy: 
12.8.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme ruokapalvelutyöntekijä, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kai-paa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työnteki-jöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään kovasti työtä parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme sinua eripituisiin sijaisuuksiin osaavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluihin Salon keittiöömme. Tehtävä sisältää ruokapalvelutyöntekijän tehtäviä Salon aluesairaalaan ravintokeskuksessa. Tuotantokeittiömme valmistaa keskimäärin 1750 ateriaa päivässä palvellen seitsemänä päivänä viikossa.

Haemme erityisesti jo keittiöpuolen kokemusta omaavaa hyväasenteista ruokapalvelutyöntekijää. Hakijalta edellytämme asiakaslähtöistä toimintatapaa, työkokemusta vastaavista tehtävistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviä. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Tartu maukkaaseen mahdollisuuteen!
Hae tehtävää sähköisesti, tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen milla.aaltonen@arkea.fi