Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Terveyskeskuslääkärin virka

Peruspalvelukuntayhtymä KallioTerveyspalvelutAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
188081
Hakuaika alkaa: 
13.6.2018
Hakuaika päättyy: 
31.8.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa hyvinvointi- ja terveyspalvelut Alavieskan ja Sievin kunnille sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupungeille

Terveyspalveluissa on haettavana

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN virka

Tule työskentelemään Peruspalvelukuntayhtymä Kallioon kuuluviin terveyskeskuksiin. Terveyskeskuksissa on yhteensä 34 lääkärin virkaa, joista 20 sijoittuu vastaanotolle, 3 vuodeosastoille, 5 työterveyshuoltoon ja 4 omaan erikoissairaanhoitoon (sisätauti- ja lastenlääkärit, geriatri ja kolme psykiatria). Virkojen täyttöaste on hyvä ja vakituisissa viroissa on kokeneita yleislääketieteen erikoislääkäreitä nuorten lääkäreiden ohella. Nyt avoinna oleva virka sijoittuu vastaanotoille. Tehtäviin kuuluvat vastaanotto, neuvolat, koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto sekä kotisairaanhoidon konsultaatiot sekä päiväaikainen päivystys. Työnkuvaan on myös hyvät mahdollisuudet itse vaikuttaa. Terveyskeskukset ovat opetusterveyskeskuksia.

Terveyskeskus on monipuolinen ja toimiva ja toiminnan perusajatuksena on tutkia ja hoitaa potilaat mahdollisimman pitkälle itse omana työnä. Siksi koulutukseen, osaamiseen, välineistöön ja toimintamahdollisuuksiin on panostettu. Töissä on hyvä porukka, työajasta on mahdollista neuvotella ja kuntayhtymässä on käytössä oma kannustava palkkamalli. On mahdollista esittää myös oma palkkatoivomus.

Viran hakijalta edellytämme laillistetun lääkärin pätevyyttä. Terveyskeskuksessa on mahdollista suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutus ja yleislääketieteen, työterveyshuollon ja psykiatrian sekä osin muidenkin erikoisalojen erikoistumiskoulutukseen liittyviä terveyskeskus- ja sairaalajaksoja. Virkaan kuuluu kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Risto Olli p. 044 419 5020, risto.olli@kalliopp.fi

Hakemukset virkaan lähetetään opinto- ja työtodistusjäljennöksineen, joita ei palauteta, osoitteella: Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Ylivieskan terveyskeskus, Risto Olli, Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Risto Olli p. 044 419 5020, risto.olli@kalliopp.fi