Open vacancy Sipoon kunta

Matematiikan, kemian ja fysiikan lehtori

Sipoon kuntaSipoon kunta, SivistysosastoSipoo
Työavain: 
188107
Hakuaika alkaa: 
13.6.2018
Hakuaika päättyy: 
27.6.2018 10.00
Palkka: 
OVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
13.8.2018
Työn kuvaus

Sipoonjoen koulu on 355 oppilaan yläkoulu vuosiluokille 7-9. Sipoon Nikkilässä. Koulu sijaitsee uudessa, modernissa vuonna 2016 valmistuneessa Nikkilän Sydän -koulukeskuksessa yhdessä ruotsinkielisen Kungvägen skolan kanssa. Koulut toimivat itsenäisinä yläkouluina mutta tiiviissä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa. Sipoonjoen koulussa on kielikylpyopetusta, joustavan perusopetuksen JOPO-luokka, luokkamuotoisen erityisopetuksen L-luokat ja tukiluokka sekä nivelluokka. Vuonna 2020 koulu laajenee yhtenäiskouluksi, jolloin saadaan käyttöön uusia, avoimia ja joustavia oppimisympäristöjä.

Sipoon kunnan suomenkieliset koulutuspalvelut hakee nyt matematiikan, fysiikan ja kemian lehtoria viransijaisuuteen ajalle 13.8.2018 - 1.6.2019 jossa sijoituspaikkana on Sipoonjoen koulu.

Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä opettajaa, joka osaa toteuttaa yksilöllisiä oppimisjärjestelyjä erilaisille oppijoille ja toimia moniammatillisessa työyhteisössä sovittujen toimintamallien mukaisesti.

Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja toimimista yhteisöllisesti sekä kehittämishalukkuutta.

Tarjoamme sinulle hyvin toimivan työyhteisön lisäksi uudet opetustilat sekä mahdollisuuden osallistua koulun toimintakulttuurin ja opetusjärjestelyiden kehittämiseen. Koulumme sijaitsee Nikkilässä hyvien liikenneyhteyksien päässä ja Sipoo kuuluu HSL-alueeseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Palkkaus määräytyy OVTESin mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveyentilastaan ennen valinnan vahvistamista sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 27.6.2018 klo 10.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Liisa Juga, puh. 0401914467 tai liisa.juga(at)sipoo.fi

Lisätietoja Nikkilän sydämestä ja sivistyskeskuksesta osoitteessa http://nikkilansydan.fi