Open vacancy Loviisan kaupunki

Etsivä nuorisotyöntekijä

Loviisan kaupunkiSivistyskeskusLoviisa
Työavain: 
188189
Hakuaika alkaa: 
13.6.2018
Hakuaika päättyy: 
28.6.2018 12.00
Palkka: 
Palkkaus KVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.9.2018
Työn kuvaus

Loviisan kaupungin vapaa-aikapalvelu hakee idearikasta ja innostunutta etsivää nuorisotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Etsivän työn tarkoitus on yksilö- ja ryhmäohjauksen keinoilla ehkäistä nuorten syrjäytymistä tai syrjäytymisen riskiä. Tämä tapahtuu: saattamalla nuoria heidän tarvitsemiensa palveluihin, tukemalla nuorten elämän- ja arjen hallinnan taitoja sekä ohjaamalla nuorta mahdollisuuksien mukaan opiskelu-, työ-, raha- ja asuntoasioiden järjestelyssä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva alempi ammattikorkeakoulututkinto, vastaava opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto, etsivän nuorisotyön hyvä tuntemus sekä työkokemus alalta. Tehtävän hoitaminen vaatii, oma-aloitteellisuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hakijalta edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen taito.

Palkka on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Koeaika on 4 kuukautta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Loviisa on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot osoitteeseen Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, PL 07901 LOVIISA. Viimeinen hakupäivä on 28.6.2018 klo 12.

Organisaation kuvaus

Loviisa – Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Yhteystiedot

Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen päällikkö Leif Eriksson puh. 040 568 4138, leif.eriksson@loviisa.fi