Koulupsykologi

Nokian kaupunkiNokian kaupunki, PerusturvapalvelutHarjukatu 21Nokia
Työavain: 
188230
Hakuaika alkaa: 
14.6.2018
Hakuaika päättyy: 
28.6.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

PERHEPALVELUT

Nokian kaupungin perhepalveluissa kehitetään rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja. Meillä on avoin ja kehittämismyönteinen ilmapiiri. Haemme aktiivisesti kehittyvään joukkoomme toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Ensisijainen sijoituspaikka on perusaste. Haussa on erityisesti nuorten kanssa työskentelystä kiinnostunut ja kokemusta omaava psykologi. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994). Koulupsykologin tehtävänä on edistää hyvinvointia, toimintakykyä ja elämänhallintaa yksilö-, perhe- ja yhteisötasolla. Koulupsykologi työskentelee oppilaiden, heidän vanhempiensa sekä kouluyhteisön ja muun lapsen verkoston parissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn osaavassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää kokonaisvaltaisesti perhettä huomioivaa työtä. Odotamme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä moniammatillisessa verkostossa sekä aktiivista työotetta.
Kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ja työtä tukevat erikoistumis- ja täydennyskoulutukset katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Edellytämme tartuntatautilain (§48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Organisaation kuvaus

Nokia on kasvava yli 33000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Monien suomalaisten menestystarinoiden juuret ovat täällä. Nokialla teollisuus ja muu yritystoiminta työllistää ja luo toimeentuloa. Monipuolisesta luonnosta sekä aktiivisesta kulttuuri- ja muusta harrastetoiminnasta olemme ylpeitä.

Yhteystiedot

Tiedustelut vain puhelimella ke 20.6. klo 10-12 tai to 21.6. klo 9-11 perhekeskuksen esimies Annina Alhonmäkeen puh. 050 3958 991.