Open vacancy Haapaveden kaupunki

Terveydenhoitajan sijaisuus

Haapaveden kaupunkiHaapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Haapaveden neuvolaMyyrinkuja 1 Haapavesi
Työavain: 
188253
Hakuaika alkaa: 
14.6.2018
Hakuaika päättyy: 
1.7.2018 15.00
Palkka: 
palkka määräytyy KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
23.7.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi hakee terveydenhoitajaa perhevapaan sijaisuuteen Haapaveden neuvolaan. Sijaisuus alkaa 23.7.2018 ja päättyy 13.7.2019.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja hakijalta edellytetään myös Tartuntatautilain 1227/2016 mukaista rokotesuojaa. Koe aika on neljä (4) kuukautta. Työehtoja koskevat määräykset sekä palkkaus ovat KVTES::n mukaiset. Työaikasi on 38,75 h/vko. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Arvostamme kokemusta opiskeluterveydenhuollosta sekä työttömien terveystarkastusten tekemisestä. Arvostamme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokykyä, positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ on tiimityöskentelyä.

Hakemukset tehdään sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi .Löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme.

Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Yhteystiedot

Eeva Mäki, 044-7591443, eeva.maki@haapavesi.fi