Open vacancy Istekki Oy

Avainasiakaspäällikkö

Istekki OyIstekki OyJyväskylä, Tampere
Työavain: 
188358
Hakuaika alkaa: 
14.6.2018
Hakuaika päättyy: 
19.8.2018 23.59
Palkka: 
Sopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Istekin Kuntapalvelut liiketoimintayksikössä ainutlaatuisia näköalapaikkoja auki - olemme laajentamassa kuntaliiketoimintaa Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen.
Haemme maakunnittain kokonaisuudesta ja keskeisistä asiakkuuksista vastaavia AVAINASIAKASPÄÄLLIKÖITÄ Tampereelle ja Jyväskylään.
Vastaat nimettyjen asiakkuuksien suunnitelmallisesta, kannattavasta ja tavoitteellisesta asiakasyhteistyöstä rakentamalla ja ylläpitämällä yhteistyösuhteita asiakkaiden päätöksentekijöihin sekä muihin avainrooleihin.

Arvojemme mukaisesti asiakasomistajamme saa aina parasta palvelua, rakennamme menestystä yhdessä ja lunastamme antamamme lupaukset. Toimintasi on aktiivista, rohkeaa, mutta luottamusta rakentavaa. Haet sinnikkäästi uusia ratkaisuja toiminnan ja yhteistyön kehittämiseksi sekä uskallat tarttua haasteisiin.

Vastuullasi on ohjata ja johtaa Istekkiä toimimaan asiakkuuksiensa osalta aloitteellisesti, määrätietoisesti ja aktiivisesti asiakassuhteiden kehittämiseksi. Asiakkaiden toiminnan kehittämiseen ja palvelutarpeisiin haet ratkaisuja yhteistyössä Istekin ja kumppaneiden kanssa. Raportoit tehtävässäsi Kuntapalvelut -liiketoimintayksikön johtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa kokemusta, taitoja ja tietoja mm. seuraavista osa-alueista:
- Kuntaliiketoiminta-alueen toimialaosaamista ja kokemusta yhteistyöstä kuntien tietohallintojen ja ICT -palveluntuottajien kanssa
- Kokemusta ja osaamista asiakas- ja myyntityöstä ja halua kehittyä asiakkaan luottokumppaniksi
- Halua kehittyä ratkaisumyynnin ammattilaiseksi - kykenet kuulemaan ja ymmärtämään asiakkaan tarpeita ja kehitysnäkymiä
- Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja kykyä hahmottaa ja johtaa suuriakin asiakokonaisuuksia
- Kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa tiiviinä joukkueena
- Hyviä esiintymis-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä erinomaiset kirjalliset ja suulliset taidot

Lisäksi arvostamme
- Kokemusta ihmisten johtamisesta ja soveltuvaa koulutus- ja työkokemustaustaa
- Näyttöjä kunta-alan ICT-palveluiden ja hankkeiden menestyksekkäästä suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta

Kutsumme hakijoita videohaastatteluun ja henkilökohtaiseen haastatteluun jo hakuaikana, joten haethan mukaan mahdollisimman pian!

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan henkilöturvallisuusselvitys.

Organisaation kuvaus

Istekki on kasvava ja kehittyvä yli 500 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka toimii eri puolilla Suomea muun muassa vahvana SOTE-organisaatioiden toimijana. Visiomme on olla suurin ja halutuin julkisomisteinen digitalisoituvan julkisen sektorin rakentaja ja mahdollistaja koko Suomessa.

Yhteystiedot

Yhteydenotot ja tiedustelut 30.7. alkaen: liiketoimintajohtaja Matti Hakomäki, puh. 040 8080 998, matti.hakomaki@istekki.fi