Open vacancy Sipoon kunta

Lastenhoitaja, Metsärinteen kielikylpypäiväkoti

Sipoon kuntaSivistysosasto, VarhaiskasvatuspalvelutSipoo
Työavain: 
188364
Hakuaika alkaa: 
14.6.2018
Hakuaika päättyy: 
27.6.2018 10.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
30.7.2018
Työn kuvaus

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen tavoitteina on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan avulla annamme lapselle myönteisiä osallistumisen kokemuksia ja elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka antaa hyvän perustan kielellisen kulttuurin ja kielellisten valmiuksien kehittymiselle. Lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia tuemme ja turvaamme pienryhmätoiminnan ja kasvatuskumppanuuden kautta.

Haemme nyt kaksikielistä lastenhoitajaa Metsärinteen kielikylpypäiväkotiin ajalle 30.7.2018-31.7.2019.

Metsärinteen viihtyisä, luonnon ympäröimä päiväkoti sijaitsee Etelä-Sipoossa Västerskogissa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme hyvää suullista suomen- ja ruotsin kielen taitoa ja arvostamme joustavuutta sekä lämmintä ja perheitä kunnioittavaa työotetta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 27.6.2018 klo 10.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa hallinnollinen päiväkodinjohtaja Annette Lagerstam, puh 0401916052.