Open vacancy Kirkkonummen kunta

Psykologi

Kirkkonummen kuntaPERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Toimintakyvyn tukipalvelut, Psykososiaaliset palvelut, Mielenterveyspalvelut.Kirkkonummi
Työavain: 
188663
Hakuaika alkaa: 
7.9.2018
Hakuaika päättyy: 
24.9.2018 12.00
Palkka: 
3719,18 euroa/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.11.2018
Työn kuvaus

Psykologin vakituinen toimi

Kirkkonummen perusturvapalvelujen aikuisille suunnatuissa mielenterveyspalveluissa on 1.11.18 alkaen haettavana psykologin vakituinen toimi. Aloitusajankohdasta voidaan tarvittaessa sopia erikseen.

Mielenterveyspalvelujen vastaanottotoiminnoissa (perheneuvola, nuorten hyvinvointiasema ja aikuisten mielenterveyspalvelut) on yhteensä 6 psykologin tointa ja kyseinen toimi on aikuisten palveluissa (yli 25 v asiakkaat).

Työryhmässä työskentelee psykologin lisäksi kolme psykiatrista sairaanhoitaja. Toimitilat ovat Kirkkonummen keskustassa osoitteessa Virkatie 1 (Kirkkonummen Sosiaali- ja terveyskeskus). Samoissa tiloissa toimii mm. perusturvan Päihdepalvelut.

Psykologin ensisijaisia työtehtäviä ovat asiakkaiden ja heidän verkostonsa tapaaminen, tilannearvio, määrä - aikaisen tuen / hoidon suunnittelu ja toteuttaminen, tarvittaessa ohjaus jatkotutkimuksiin / - hoitoon, ennaltaehkäisevä mielenterveystyö ja yhteistyö muiden toimijoiden kanssa. Psykologin tehtäviin kuuluu lisäksi osallistuminen virka - ajalla toimivaan kriisipalveluun. Psykologilta odotamme vankan ammatillisen osaamisen lisäksi paineensietokykyä, kehitysmyönteisyyttä, joustavuutta, yhteistyökykyä ja kehittyneitä työyhteisötaitoja. Valmius ja kyky palvella asiakkaita ruotsiksi katsotaan lisämeriitiksi. Jalkautuminen on osa tehtävänkuvaa ja oman auton käyttömahdollisuus on niin ollen toivottava.

Palkka: 3719,18 euroa/kk

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa ja noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994)

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Yhteystiedot

Tiedustelut: mielenterveyspalvelujen johtaja Peter Grönroos puh. 040 1269 628

Hakemukset liitteineen lähetetään viimeistään 24.9.18 klo 12 mennessä kuntarekryn sähköisellä lomakkeella