Open vacancy Muuramen kunta

Suunnitteluinsinööri

Muuramen kuntaMuuramen kuntaMuurame
Työavain: 
188694
Hakuaika alkaa: 
18.6.2018
Hakuaika päättyy: 
31.8.2018 15.00
Palkka: 
teknisten sopimuksen (TS) mukaisesti
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Muuramen kunnan elinvoiman ja kestävän kasvun osastolle julistetaan haettavaksi uudelleen

Suunnitteluinsinöörin toimi

Tarvitsemme sinua kasvavaan Muurameen suunnittelemaan kunnan tie-, katu-, vesihuoltoverkostoa. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva yhdyskuntatekniikan insinööri (AMK tai tekninen opisto). Tehtävien hoitaminen edellyttää Autocad-pohjaista suunnitteluohjelman osaamista (käytämme YtCadiä), Microsoft Office -taitoja, kykyä itsenäiseen ja ryhmässä työskentelyyn sekä sosiaalista luonnetta. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi ajokorttia. Eduksi katsomme paikkatiedon ja vesihuollon osaamisen.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyy teknisten sopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kk.

Hakemus tulee tehdä 31.8.2018 kello 15.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 188694) tai lähettää opinto- ja työtodistuksineen osoitteeseen: Muuramen kunta/Elinvoiman ja kestävän kasvun osasto, PL 1, 40951 Muurame. Kuoreen merkintä Suunnitteluinsinööri. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava yli 9500 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme “Muurame-hengeksi”.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Minna Länsisalmi (p. 014 659 651)