Open vacancy Sipoon kunta

Hammashoitaja

Sipoon kuntaSipoon kunta, Sosiaali- ja terveysosasto, Työikäisten palvelutSipoo
Työavain: 
189325
Hakuaika alkaa: 
21.6.2018
Hakuaika päättyy: 
27.7.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
6.8.2018
Työn kuvaus

Sipoon kunnan suun terveydenhuolto toimii sekä Nikkilän että Söderkullan terveysasemilla. Kunnan strategian mukaisesti kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Tavoitteenamme ovat maamme parhaat suun terveydenhuollon palvelut. Osaamista ja työssä jaksamista tuetaan mm. toimintaa kehittämällä ja henkilökuntaa kouluttamalla.

Etsimme nyt joukkoomme hammashoitajaa ajalle 6.8.2018 -29.5.2019, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Hammashoitajana työskentelet pääsääntöisesti hammaslääkärin työparina suun alueen sairauksien tutkimuksessa ja hoidossa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on hammashoitajan tutkinto tai suun hoidon suuntautumisopinnot suorittaneen lähihoitajan tutkinto, sekä sujuva toisen kotimaisen kielen osaaminen. Arvostamme hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista ja itsenäistä otetta työhösi.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan ja tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen hakuajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään 27.7.2018 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Thea Mattsson-Eklund, puh. 050 383 1598