Open vacancy Oulaisten kaupunki

Sivistystoimen määräaikainen koulupsykologin virka

Oulaisten kaupunkiOulaisten kaupunki, SivistyskeskusOulainen
Työavain: 
189632
Hakuaika alkaa: 
27.6.2018
Hakuaika päättyy: 
27.7.2018 14.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.9.2018
Työn kuvaus

Haemme koulujen oppilashuoltoon määräaikaista psykologia ajalle 1.9.2018 - 31.12.2019.
Oppilashuollon työryhmään kuuluvat ala- ja yläkoulujen kuraattorit, perusturvan kouluterveydenhoitajat, perheneuvolan psykologi, sosiaalityöntekijä ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Lastenpsykiatrin palvelut hankitaan ostopalveluina. Työ on laaja-alaista koulun ja lasten sekä heidän perheidensä kanssa tehtävää tutkimus-, hoito-, konsultaatio- ja verkostotyötä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toimia joustavasti moniammatillisen työryhmän jäsenenä.

Hakijalta edellytetään laillistetun psykologin pätevyyttä ja hakeneiden eduksi katsotaan kokemus koulun oppilashuoltotyöstä.

Valittavien tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain (524/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Yhteystiedot

Sivistys- ja kulttuurijohtaja Ari Sarpola puh. 044 4793 240 sekä perusturvajohtaja Rainer Kolppanen puh. 044 4793 280. Sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (myös kopiot opinto- ja työtodistuksista) www.kuntarekry.fi.
Hakemuksen opinto- ja työtodistusjäljennöksineen voi toimittaa myös paperiversiona osoitteella Oulaisten kaupungin sivistystoimisto, Lautatarhankatu 7 B, 86300 OULAINEN. Kuoreen merkintä hakemus.