Open vacancy Someron kaupunki

Kirjastovirkailija nuortenkirjastotyöhön Somerolle

Someron kaupunkiSomeron kaupunki, SivistysSomero
Työavain: 
189787
Hakuaika alkaa: 
26.6.2018
Hakuaika päättyy: 
3.8.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
01.10.2018
Työn kuvaus

Somero kaupunki hakee kirjastovirkailijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2018 alkaen.

Asiakaspalvelun ja kirjaston arkirutiinien lisäksi työtehtäviin kuuluu kirjaston yläkoulu- ja lukioyhteistyöstä vastaaminen (yhteyshenkilönä toimiminen, aineistovinkkaukset, kirjastonkäytönopastukset sekä mahdollisesti myös tiedonhaun opetus), kokoelmatyötä (nuorten aikuisten aineiston valinnat, hankinnat ja poistot) sekä nuorille suunnattujen tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen yhteistyössä esim. nuorisotoimen kanssa. Työ sisältää ilta- ja lauantaityötä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sisältöjen tuntemusta, ryhmänohjaustaitoja sekä innostusta palveluiden kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan opinnot (60 op / 35 ov). Korkeakoulutus katsotaan eduksi. Lisäksi hakijalle katsotaan eduksi pedagoginen koulutus, kokemus nuortenkirjastotyöstä tai muusta työstä nuorten parissa sekä TVT-osaaminen.

Someron pääkirjasto sijaitsee Someron keskustassa Kiiruun puiston kupeessa. Vieressä on mm. uusi Kiiruun koulukeskus. Palvelussa satsaamme laatuun ja asiakaslähtöisyyteen. Kirjasto tekee tiivistä yhteistyötä koulujen ja varhaiskasvatuksen sekä paikallisten yhdistysten kanssa. Pääkirjaston lisäksi asiakkaita palvelee kirjastoauto. Henkilökuntamme on innostuvaa ja työilmapiirimme rento. Arjessa autamme toisiamme joustavasti.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää osoitteessa www.kuntarekry.fi pe 3.8.2018 klo 16 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Haastattelut järjestetään ke 15.8.

Organisaation kuvaus

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Somero on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

Kirjastonjohtaja Laura Tyysteri, p. 040 1268 330
etunimi.sukunimi (a) somero.fi