Open vacancy Lahden kaupunki

Suunnittelija

Lahden kaupunkiLahden kaupunki, Nuorisopalvelut / Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus KanuunaKirkkokatu 21 ELahti
Työavain: 
189793
Hakuaika alkaa: 
27.6.2018
Hakuaika päättyy: 
3.8.2018 15.00
Palkka: 
Tehtäväkohtainen palkka 3.020 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.9.2018
Työn kuvaus

Haemme valtakunnalliseen kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuunaan SUUNNITTELIJAA ajalle 1.9.2018 - 31.12.2019.

Suunnittelijan tehtävänä on The Logbook -sähköisen dokumentoinnin työkalun käyttöönotto ja kehittäminen kuntien nuorisotoimissa.

Tehtävä on asiantuntijatehtävä ja suunnittelija on kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuunan koordinoiman Logbook -tilastointi- ja arviointijärjestelmän osalta kuntien suuntaan sekä pääkäyttäjä ja tuki, että kouluttaja. Suunnittelijan tehtäviin kuuluu osaamiskeskuksen teknologian käytön kehittäminen kuntien ja eri kumppaneiden kanssa. Suunnittelija luotsaa Kanuunan digitalisaation kehittämistyötä hyödyntäen kansallisia, alueellisia ja paikallisia kehittämissuunnitelmia sekä toimialan ICT-kehittämistä ohjaavia strategisia asiakirjoja, kuten valtakunnallinen lapsi- ja nuorisopoliittinen ohjelma.

Suunnittelijan tehtävänä on toimia läheisessä vuorovaikutuksessa kuntien kanssa, sekä toimia linkkinä digitalisaatioon liittyvissä asioissa. Suunnittelija toimii asiantuntija- ja valmisteluryhmissä ICT-asiantuntijana osaamiskeskuksen päätöksentekoa varten. Suunnittelija tehostaa kunnallisen nuorisotyön hyvien käytänteiden laajempaa hyödyntämistä, vahvistaa toimialan tieto-taitoa nuorisopoliittisissa kysymyksissä ja kehittää nuorisotyön dokumentointia ja vaikuttavuuden osoittamista.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2019 saakka ja siihen sovelletaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3.020 euroa kuukaudessa.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseesi liitteeksi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Koeaika on 6 kuukautta. Tehtävä on uudelleen haettavana, aiemmat hakijat huomioidaan tässä rekrytoinnissa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 3.8.2018 klo 15.00.

Organisaation kuvaus

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.

Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 48 minuuttia.

Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu Lahteen: www.lahti.fi

Yhteystiedot

Verkostopäällikkö Suvi Lappalainen, puh. 050 383 6453, suvi.lappalainen@lahti.fi . Puhelintiedustelut 9.7.2018 ja 30.7.2018 klo 9-11.