Open vacancy Virtain kaupunki

Kunnallisen nuorisotyön koordinaattori

Virtain kaupunkiNuorisokeskus MarttinenHerrasentie 16Virrat
Työavain: 
189863
Hakuaika alkaa: 
3.7.2018
Hakuaika päättyy: 
23.7.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
6.8.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Nuorisokeskus Marttinen/Virtain kaupunki hakee sijaista kunnallisen nuorisotyön koordinaattorin tehtäviin ajalle 6.8.2018 - 30.6.2019.

Nuorisotyön koordinaattori vastaa itsenäisesti kunnan nuorisotyöhön kuuluvien tehtävien hoitamisesta. Työhön kuuluu kunnallisen nuorisotyön suunnittelu, kehittäminen, toteutus ja arviointi. Nuorisotila- ja nuorisovaltuustotyö sekä monialainen yhteistyö viranomaisten ja järjestöjen kanssa on keskeinen osa työnkuvaa.

Odotamme työntekijältä tämän päivän nuorisotyön tuntemusta, nuorten osallisuutta korostavaa työotetta, oma-aloitteisuutta ja innovatiivista otetta työhön. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat edellytys työn tekemiselle.
Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto (yhteisöpedagogi) tai muu tehtävä soveltuva koulutus. Aiempi kokemus vastaavien tehtävien tuloksellisesta hoitamisesta on tarpeen.
Palkkaus ja palkkaussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävä täytetään 3 kk koeajalla. Toimeen valittavan on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. Virtain kaupunki on savuton työyhteisö.
Hakemus on toimitettava 23.7.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai vaihtoehtoisesti osoitteella Nuorisokeskus Marttinen, Herrasentie 16, 34800 Virrat. Kuoreen tunnus "Kunnallisen nuorisotyön koordinaattori".

Organisaation kuvaus

Nuorisokeskus Marttinen on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista yhdeksästä nuorisokeskuksesta, joiden tehtävät määritellään nuorisolaissa. Perustehtävämme on tukea nuorten kasvua ja kehitystä. Nuorisokeskukset tuottavat leirikoulujen, luonto- ja harrasteleirien, seikkailukasvatuksen, sosiaalisen vahvistamisen, koulutusten, kokousten, perhe- ja virkistyslomien ja nuorisotapahtumien järjestämiseen liittyviä palveluita. Nuorisokeskukset toimivat myös kansainvälisen nuorisotoiminnan koordinoijina sekä nuorisotyön toimijoiden kohtauspaikkoina.
Nuorisokeskuksessa on nuorisotyöhön kehitetyt turvalliset puitteet, majoitus- ja ateriapalvelut, kokous- ja koulutustilat sekä toimintaan soveltuvat harrastus- ja liikuntatilat sekä -välineistö. Nuorisokeskuksessa toteutettavaa nuorisotyötä ohjaa nuorisokeskuspedagogiikka, joka on nuorisokeskusten yhteinen näkemys hyvästä nuorisotyöstä nuorisokeskusten toimintaympäristössä.
Marttinen on toiminnassaan erikoistunut etenkin seikkailu-, ympäristö- ja liikuntakasvatuksen osa-alueisiin. Marttinen on verkostoitunut ja tekee aktiivista yhteistyötä muiden nuorisotoimialan toimijoiden kanssa tavoitteena nuorisotoimialan kehittäminen.
Nuorisokeskus Marttinen toimii Virroilla ja kuuluu Virtain kaupungin organisaatioon (kunnan liikelaitos). Alueellisen ja kansainvälisen nuorisotoiminnan ohella Marttinen tuottaa Virtain kaupungin nuorisotoimen palvelut.
Virrat on 6800 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupungin palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi kunnan asukkaille. Virroilla eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.

Yhteystiedot

Helena Vuorenmaa, puh. 044 715 1922, helena.vuorenmaa@marttinen.fi