Open vacancy Keuruun kaupunki

Rakennustarkastaja

Keuruun kaupunkiTekniset palvelut, rakennusvalvontaKeuruu
Työavain: 
189961
Hakuaika alkaa: 
28.6.2018
Hakuaika päättyy: 
15.8.2018 15.00
Palkka: 
TS:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Mahd. pian tai sop. mukaan
Työn kuvaus

Keuruun kaupunki julistaa haettavaksi rakennustarkastajan viran.

Tehtäviin sisältyy rakennusvalvonnan viranomaistehtävät, lupakäsittelyt, katselmukset, rakentamisen ohjaus, neuvonta ja valvonta. Rakennustarkastajan tehtäviin kuuluu myös mm. rakennusrekisterien parantamiseen liittyvät tehtävät.

Vaatimuksena on rakennusalan korkeakoulututkinto MRL 21 § mukaisesti tai vastaava aikaisempi opistotasoinen insinööritutkinto tai MRA 108 § siirtymäsäännöksen mukainen tutkinto ja riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Arvostamme kokemusta kunnallisesta päätöksenteosta. Tehtävänkuvaan on mahdollista sisällyttää myös muita rakennusvalvonnan tehtäviä.

Mahdollisen kuntayhteistyön johdosta Keuruun rakennusvalvonnan toiminta-alue saattaa laajeta naapurikuntiin, jolloin työpiste voi vaihdella.

Kyseessä on vakituinen virka. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työn aloittaminen tapahtuu mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan 15.8.2018 klo 15:00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-järjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi. Hakemuksen työavain on 189961.

Organisaation kuvaus

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun kaupunki on arvostettu työnantaja läntisessä Keski-Suomessa.

Yhteystiedot

Johtava rakennustarkastaja Teemu Pekkanen, p. 0400 984 783