Open vacancy Virtain kaupunki

Nuoriso-/liikunta-/vapaa-ajanohjaaja

Virtain kaupunkiVirtain kaupunki, Liikelaitos MarttinenHerrasentie 16Virrat
Työavain: 
190335
Hakuaika alkaa: 
22.8.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Nuorisokeskus Marttinen/Virtain kaupunki hakee nuoriso-, liikunta-/vapaa-ajanohjaajia avoimella haulla tilapäisiin ohjaustehtäviin. Ohjattavana on sekä nuoriso- että aikuisryhmiä. Marttisessa pidetään leirikouluja, luonto- ja harrasteleirejä, koulutuksia, kokouksia, perhe- ja virkistyslomia ym. Marttinen on toiminnassaan erikoistunut etenkin seikkailu-, ympäristö- ja liikuntakasvatuksen osa-alueisiin.
Tilapäisiin ohjaustehtäviin palkattavilta työntekijöiltä edellytetään alan koulutusta ja kokemusta. Erityisesti melonta- ja köysitoiminnanohjaajan pätevyydet omaaville on tarjolla työtilaisuuksia (KTO I, II ja auktorisointi, melontaohjaaja). Kielitaito on tarpeen kansainvälisten ryhmien ohjaamisessa.

Organisaation kuvaus

Nuorisokeskus Marttinen on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista yhdeksästä nuorisokeskuksesta, joiden tehtävät määritellään nuorisolaissa. Perustehtävämme on tukea nuorten kasvua ja kehitystä. Nuorisokeskukset tuottavat leirikoulujen, luonto- ja harrasteleirien, seikkailukasvatuksen, sosiaalisen vahvistamisen, koulutusten, kokousten, perhe- ja virkistyslomien ja nuorisotapahtumien järjestämiseen liittyviä palveluita. Nuorisokeskukset toimivat myös kansainvälisen nuorisotoiminnan koordinoijina sekä nuorisotyön toimijoiden kohtauspaikkoina. Nuorisokeskuksessa on nuorisotyöhön kehitetyt turvalliset puitteet, majoitus- ja ateriapalvelut, kokous- ja koulutustilat sekä toimintaan soveltuvat harrastus- ja liikuntatilat sekä -välineistö. Nuorisokeskuksessa toteutettavaa nuorisotyötä ohjaa nuorisokeskuspedagogiikka, joka on nuorisokeskusten yhteinen näkemys hyvästä nuorisotyöstä nuorisokeskusten toimintaympäristössä.
Marttinen on toiminnassaan erikoistunut etenkin seikkailu-, ympäristö- ja liikuntakasvatuksen osa-alueisiin. Marttinen on verkostoitunut ja tekee aktiivista yhteistyötä muiden nuorisotoimialan toimijoiden kanssa tavoitteena nuorisotoimialan kehittäminen.
Nuorisokeskus Marttinen toimii Virroilla ja kuuluu Virtain kaupungin organisaatioon (kunnan liikelaitos). Alueellisen ja kansainvälisen nuorisotoiminnan ohella Marttinen tuottaa Virtain kaupungin nuorisotoimen palvelut.
Virrat on 6800 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupungin palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi kunnan asukkaille. Virroilla eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.

Yhteystiedot

Sanna Järvensivu, puh. 044 715 1926, nuorisokeskus@marttinen.fi