Open vacancy Keravan kaupunki

Puheterapeutti

Keravan kaupunkiKeravan kaupunki, sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala, vastaanottoKerava
Työavain: 
190346
Hakuaika alkaa: 
12.7.2018
Hakuaika päättyy: 
13.8.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.9.2018
Työn kuvaus

Haemme nyt sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalle puheterapeuttia 1.9.2018 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Puheterapeutin tehtävänkuva painottuu alle kouluikäisten lasten parissa työskentelyyn, vanhempien tai lähi-ihmisten ohjaukseen ja konsultointiin. Puheterapeutin pääasialliset työtehtävät ovat lasten kielellisten häiriöiden tunnistaminen, jatkotutkimuksiin lähettäminen ja puheterapian toteutus. Tehtävän sisältö on neuvoteltavissa siten, että siihen voi kuulua myös aikuisasiakkaiden parissa tehtävää työtä.

Työtä teemme asiantuntevassa, kokeneessa ja rennossa työyhteisössä. Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesimiehen tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Myönteinen ja rohkea asenteesi ja motivaatiosi tehtäväsi hoitamiseen sekä kaupungin palveluiden kehittämiseen on odotuksenamme. Kuntakentän voimakkaat muutostuulet eivät pelota sinua ja haluat olla mukana kanssamme nostamassa purjeet ylös ja virittämässä organisaatiotamme ottamaan vastaan tulevat haasteet. Tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta ja kartuttaa osaamista.
Työpisteesi sijaitsee Keravan terveyskeskuksessa, jossa työskentelee lisäksesi kaksi muuta puheterapeuttia. Terveyskeskuksessa on edustettuna monialaista osaamista, kuten äitiys- ja lastenneuvola, lapsipsykologi sekä toimintaterapeutti, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Keravalla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja kehittää sen sisältöjä. Yhteistyö erityistyöntekijöiden ja esimerkiksi päiväkotien henkilökunnan kanssa toimii sujuvasti. Työtilat ovat ajanmukaiset ja tilavat. Puheterapeuteilla on käytössä iPadit kuntoutusvälineinä.

Tehtävässä tarvitset valmiutta ja halua kehittyä, sillä haluamme kehittää työtämme koko ajan. Työ sisältää paljon dokumentointia, jonka vuoksi tarvitset työssä hyvää suomen kielen kirjoitustaitoa. Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista.

Tarjoamme sinulle
- Hyvän perehdytyksen sekä osaavan ammattilaisten joukon ja kollegojen tuen
- Innostavan työyhteisön, joka tekee työtään rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja saada lisää vastuuta sen mukana
- Monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun puheterapeutin pätevyys.

Tehtävä täytetään 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Valittavan on koeajan aikana toimitettava työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valittavan on lisäksi esitettävä hyväksyttävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi edellytämme tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmämme mukaisesti. Työaika on 38 t 45 min/viikko.

Hakuaika päättyy 13.8.2018 klo 12.00 mennessä. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakulomakkeeseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Haastatteluun kutsuttavien osalta haastattelut tullaan järjestämään viikoilla 33 ja 34 Keravan terveyskeskuksessa os. Metsolantie 2, Kerava. Kutsut haastatteluun toimitetaan sähköpostikutsuna.

Organisaation kuvaus

Kerava on 35 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Meiltä löytyy tekemisen meininki!

Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntouttavien palveluiden esimies Anne Arvola, puh. 040 318 3278, anne.arvola@kerava.fi ja puheterapeutti Laura Larkio, puh. 040 318 2374, laura.larkio@kerava.fi.