Open vacancy Arkea Oy

Yhdistelmätyöntekijä

Arkea OyArkea OyTykistökatuSastamala
Työavain: 
190412
Hakuaika alkaa: 
3.7.2018
Hakuaika päättyy: 
22.7.2018 23.00
Palkka: 
tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Haemme itsenäiseen työhön tottunutta ammattitaitoista yhdistelmätyöntekijää va-kituiseen työsuhteeseen Sastamalan hoivakotiin. Työ on arkityötä.

Yhdistelmätyö pitää sisällään ylläpitosiivousta sekä ruuan valmistusta.

Katsomme eduksi laitoshuoltajan ammattitutkinnon sekä keittiöpuolen perustutkinnon. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Työntekijä työskentelee tiiviissä yhteistyössä hoitokodin henkilökunnan kanssa, edustaen kuitenkin Arkeaa yksin. Haemme erityisesti tekijää, joka toimii asiakaslähtöisesti, kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä.

Antoisan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

palveluesimies Mikko Helin, mikko.helin@arkea.fi