SOSIAALITYÖNTEKIJÄ

Siikalatvan kuntaSiikalatvan kunta, Keskushallinto ja sosiaalitoimiPulkkilantie 4Siikalatva
Työavain: 
190425
Hakuaika alkaa: 
23.7.2018
Hakuaika päättyy: 
21.9.2018 15.00
Palkka: 
Tehtäväkohtainen palkka 3500 €
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
10.9.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Siikalatvan kunta hakee sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa on mahdollista toteuttaa ammattiosaamistasi ja kehittää työtä.
Sosiaalityöntekijän toimenkuva muodostuu lastensuojelulain mukaisista virkavastuutehtävistä, lastenvalvojan tehtävistä sekä muista sovituista työtehtävistä. Sosiaalityöntekijän toimenkuvaan kuuluu myös virka-aikainen päivystys sekä vuorollaan virka-avun ulkopuolinen päivystys.
Toimipiste sijaitsee Pulkkilassa. Tehtävän hoitamisessa tarvitsee omaa autoa.
Edellytämme sosiaalityöntekijältä hyvää sosiaalihuoltolain ja erityislakien sisällön tuntemusta, itsenäistä, tavoitteellista ja kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan Lapset puheeksi -menetelmän tuntemus. Käytössämme on ProConsona asiakastietojärjestelmä. Kelpoisuusvaatimus on Lain sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (272/2005) mukainen.
Virka on kokoaikainen ja työ alkaa 10.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Virkaa on mahdollista hoitaa myös osa-aikaisena.
Koeaika virassa on neljä kuukautta. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 502/2002 3§ mukainen rikosrekisteriote. Virkaan valitulla on mahdollisuus leasing auton käyttöön tarvittaessa. Siikalatvan kunnalla on myös tarjolla edullisia vuokra-asuntoja.

Organisaation kuvaus

Siikalatvalla on 5500 asukasta ja kunnan palveluksessa työskentelee 250 työntekijää. Siikalatvan kunta on kokonaisulkoistanut sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2017 alkaen Mehiläinen ryhmittymälle. Siikalatvan kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Mahdolliset puhelintiedustelut: Johtava sosiaalityöntekijä Marja Sundqvist, p. 044-5118 700 tai sähköpostilla marja.sundqvist@siikalatva.fi

Hakemukset tulee jättää sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi

Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen:
Pulkkilan kunnantalo
kirjaamo
Pulkkilantie 4
92600 Pulkkila

Hakemukset on toimitettava 7.9.2018 klo 15.00 mennessä.