Open vacancy Hankasalmen kunta

Lähihoitaja

Hankasalmen kuntaHankasalmen kuntaHankasalmi
Työavain: 
190467
Hakuaika alkaa: 
4.7.2018
Hakuaika päättyy: 
3.8.2018 15.00
Palkka: 
Palkka määräytyy KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.9.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hankasalmen kunnan vanhuspalveluissa on haettavana kaksi (2) lähihoitajan työsopimussuhteista toimea.

Lähihoitajia haetaan koko vanhuspalvelujen alueelle ja sijoituspaikkana voi olla tehostettu palveluasuminen tai kotihoito. Alkusijoituspaikka selviää kesän aikana. Työ on kolmivuorotyötä palveluasumisessa ja kotihoidossa kaksivuorotyötä.

Etsimme kahta luotettavaa, reipasta ja itsenäisen työskentelyn osaavaa lähihoitajaa, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuutta ja paineensietokykyä. Tehtävään valituilta edellytetään ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta sekä lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteissa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hankasalmen kunta on savuton työpaikka.

Organisaation kuvaus

Hankasalmi on 5000 asukkaan Hyvän arjen kunta. Häkärinteet ja Revontuli Golf ovat hienoja esimerkkejä siitä, että kunnasta löytyy aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina. Sijaintimme pääradan ja ysitien varrella luo kuntaamme hyvät liikenneyhteydet junalla ja autolla. Maaseutumainen Hankasalmi on osa kehittyvää ja kasvavaa Jyväskylän kaupunkiseutua. Kunnan palveluksessa on noin 350 henkilöä.

Yhteystiedot

Palveluvastaava Seija Ylönen 0142671924, seija.ylonen@hankasalmi.fi