Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Fysioterapeutin toimi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
190488
Hakuaika alkaa: 
3.7.2018
Hakuaika päättyy: 
31.8.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana fysioterapeutin toimi, jonka sijoituspaikkana on palvelussuhteen alkaessa hoidon ja hoivan tulosalueella kotona asumisen tuen tulosyksikössä keskitetyissä kotihoidon palveluissa kotiutus- ja kotikuntoutustiimissä. Tehtävät ovat pääasiassa sairaalasta kotiutuvien asiakkaiden kotiutuksen- ja kuntoutuksen suunnittelua ja toteutusta osana moniammatillistä tiimiä. Lisäksi tehtävänäsi on kehittää kotihoidon henkilöstön kanssa arvioinnin ja kuntoutuksen osaamista. Tehtävänäsi on myös osallistua lähiesimiehen ja työyhteisön kanssa uuden kotiutus- ja kotikuntoutustoimintamallin käynnistämiseen ja toiminnan vakiinnuttamiseen.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia fysioterapeutin tehtävissä. Olet aloitteellinen ja suunnittelet työtäsi joustavasti. Sinulla on avoin asenne uusien toimintamallien rakentamiseen ja pidät tiimityöstä. Eduksesi katsotaan ikäihmisten kuntoutusosaaminen. Liikkuvan työn vuoksi ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja hygieniapassi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme toimen täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosyksikköjohtaja Erja Laulumaa, puh. 040 8303138 (lomalla 23.7-13.8.2018) ja tulosaluejohtaja Mervi Koski, puh 044 4394692 (lomalla 9.7-6.8.2018). Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi.