Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Palveluesimiehen määräaikainen virka

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
190489
Hakuaika alkaa: 
3.7.2018
Hakuaika päättyy: 
6.8.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.9.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettava kotihoidon palveluesimiehen määräaikainen virka (ad. 31.12.2019), jonka sijoituspaikka on virkasuhteen alkaessa hoidon ja hoivan tulosalueella kotona asumisen tuen tulosyksikössä. Palveluesimiehen toimintayksikkö koostuu kotiutus- ja kotikuntoutustiimistä, vaativan kotisairaanhoidon tiimistä sekä sijaispoolin tiimistä. Johdettavanasi on moniammatillisia tiimejä ja henkilöstön määrä on n. 25 työntekijää. Tehtävänäsi on käynnistää yhdessä henkilöstön kanssa uusi toimintamalli kotiutumiseen ja kotikuntoutukseen sekä jatkaa vaativan kotisairaanhoidon ja sijaispoolitoiminnan kehittämistyötä.

Kelpoisuusehtona palveluesimiehen virkaan on soveltuva sosiaali-/terveydenhuollon alan korkeakoulututkinto. Edellytämme sinulta vahvaa osaamista kotihoidon toimintakentästä, osaamista kohdata ikääntyvää väestöä itsemääräämisoikeutta kunnioittaen ja arvostaen, kokemusta esimiestehtävistä ja suoritettuja esimiestyön opintoja sekä valmiutta sitoutua toiminnan kehittämiseen. Arvostamme aikaansaavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä, innostunutta työotetta sekä oikeudenmukaista ja kannustavaa johtamistyyliä.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme viran täytössä 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosyksikköjohtaja Erja Laulumaa, puh. 040 8303138 (lomalla 23.7-13.8.2018) ja tulosaluejohtaja Mervi Koski 044 4394692 (lomalla 9.7-8.8.2018). Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi.