Open vacancy Rovaniemen kaupunki

Sairaanhoitaja-terveydenhoitaja

Rovaniemen kaupunkiPerusturvan toimiala, terveydenhuollon palvelualueellaRovaniemi
Työavain: 
190522
Hakuaika alkaa: 
4.7.2018
Hakuaika päättyy: 
18.7.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Perusturvan toimialan terveydenhuollon palveluissa

on haettavana

sairaanhoitaja-terveydenhoitajan toimi
tämänhetkisenä sijoituspaikkana avovastaanoton Pikapolilla.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitaja-terveydenhoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan tutkinnot tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan tutkinnot.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Hakijan eduksi katsotaan kokemus itsenäisestä vastaanottotyöstä sekä Effica- potilastietojärjestelmän käytön osaaminen.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä
edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Toimiin haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 18.7.2018 klo 15.00.

Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 18.7.2018 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida huomioida.

Organisaation kuvaus

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan toimintaa ovat avovastaanotto, aikuisten sosiaalinen kuntoutus ja tuki, aikuisten palveluohjaus ja kiireellinen sosiaalityö, erityisryhmien asumispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, maahanmuuttajasosiaalityö, palveluohjaus ja ikäosaamiskeskus, perhesosiaalityö, perheneuvola, perheoikeudelliset palvelut, sairaalapalvelut, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaissosiaalityö sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1100 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä.
Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.

Yhteystiedot

Palveluesimies Arja Saarinen p. 040 5347598, sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi