Open vacancy Janakkalan kunta

Palveluesimies vanhainkotiin

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Perusturva, VanhustyöJanakkala
Työavain: 
190528
Hakuaika alkaa: 
4.7.2018
Hakuaika päättyy: 
3.8.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
3.9.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 3.9.2018 - 3.9.2019 innokasta ja määrätietoista asukaslähtöisen hoidon kehittäjää. Tapailakoti on kunnan 44-paikkainen vanhainkoti. Vanhainkodissa on neljä kotialuetta, joissa 10 -13 asukasta. Yksi kotialueista on profiloitunut erityisesti muistisairaiden asukkaiden hoitotyöhön. Vanhainkoti vastaa myös kuntalaisten omaishoidon tukeen liittyvään intervallihoidon tarpeeseen. Intervallipaikat on sijoitettu kaikki yhdelle kotialueelle, jossa asiakkaan aktivoimiseen ja toimintakyvyn ylläpitämiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Toiminnan tavoitteena on asukaslähtöinen, asukkaan omia voimavaroja tukeva arki vanhainkodissa. Laitosasumisen loppuvaiheessa tavoitteena on hyvän saattohoidon toteuttaminen asukkaan läheisten kanssa.

Tapailakodilla työskentelee 28 työntekijää. Tapailakodin toiminnasta ja taloudesta vastaa laitoshoidon palvelupäällikkö, jonka työparina toimit.

Palveluesimiehen tehtäviin kuuluvat:
- henkilöstöhallinnolliset esimiestehtävät
- työvuorosuunnittelu
- asukkaiden vastaanottoon ja omaisyhteistyöhön liittyvät tehtävät
- asukaslähtöisen toiminnan ja omahoitajuuden vahvistaminen
- toiminnan suunnittelua, seurantaa ja arviointia
- toiminnan laatuseurannan toteuttamista

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, hyvän kollegiaalisen tuen ja kehittämismyönteisen työilmapiirin. Mikäli sinulla on kokemusta sekä ikäihmisten palveluista että esimiestyöstä, olet etsimämme henkilö. Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja täydennyskoulutuksesta.

Työ alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Työaikamuoto on toimistotyö. Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Tiedustelut: laitoshoidon palvelupäällikkö Marika Peltonen, (03) 6801843; etunimi.sukunimi@janakkala.fi. Laita hakemuksesi sähköisesti www.kuntarekry.fi 3.8.2018 klo 12.00 mennessä.