Open vacancy Rovaniemen kaupunki

Opetuspäällikkö

Rovaniemen kaupunkiRovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Koulutus, Koulupalvelut/HallintoHallituskatu 7Rovaniemi
Työavain: 
190537
Hakuaika alkaa: 
5.7.2018
Hakuaika päättyy: 
3.8.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
3.9.2018
Työn kuvaus

ROVANIEMEN KAUPUNGIN KOULUTUSPALVELUISSA
on uudelleen haettavana

Opetuspäällikön toimen sijaisuus ajalle 3.9.2018 - 11.8.2019

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Opetuspäällikkö työskentelee koulutuspalveluiden hallinnossa.
Opetuspäällikön toimen työtehtävinä ovat koulutuspalveluiden pedagogiset suunnittelu-, kehittämis- ja johtamistehtävät sekä päätöksenteon valmisteluun liittyvät tuki- ja asiantuntijatehtävät. Tehtävään sisältyy moniammatillinen yhteistyö sivistystoimen eri palvelualueilla.

Tehtävään valitulta edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämishalukkuutta. Sen lisäksi edellytämme hyviä tietoja toimialasta ja sen kehityksestä sekä aikaisempaa työkokemusta koulutuksen opetus-, johtamis- ja suunnittelutehtävissä. Arvostamme myös hankittua johtamiskoulutusta.

Toimen palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 3.8.2018 klo 15:00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Organisaation kuvaus

Rovaniemen kaupungin koulutuspalveluihin kuuluvat perusopetus, lukio-opetus, iltapäivätoiminta, taiteen perusopetus ja kaupungin kansalaisopisto. Peruskouluissa opiskelee noin 5700 oppilasta ja lukioissa noin 1500 opiskelijaa.
Rovaniemen kaupungin perusopetusta järjestää 23 koulua, joista yläluokkien kouluja ja yhtenäisiä peruskouluja on 8 ja alaluokkien kouluja 15. Lyseonpuiston lukiossa toimii kansainvälinen IB-lukio ja kuvataidelinja. Ounasvaaran lukiossa toimii urheilulukio ja ammattilukio. Lisäksi koulutuspalveluihin kuuluu Rovaniemen aikuislukio.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vs. palvelualuepäällikkö Irmeli Vähäaho puh. 040 095 0162, irmeli.vahaaho@rovaniemi.fi.