Open vacancy Janakkalan kunta

Terveydenhoitaja

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Perusturva, Ikäihmisten palvelutJanakkala
Työavain: 
190555
Hakuaika alkaa: 
4.7.2018
Hakuaika päättyy: 
30.7.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
13.8.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Janakkalan kunnassa ikäihmisten palveluissa on ennaltaehkäisevää työtä tekevä Ikäkeskuksen moniammatillinen tiimi, Ikäkeskukseen on keskitetty ikäihmisten palvelujen asiakasohjaus. Tiimi antaa kuntalaisille palveluohjausta ja - neuvontaa sekä toteuttaa asiakasohjauksen kautta tulleet palvelutarpeen arviointikäynnit. Tiimiin kuuluu muistikoordinaattori, terveydenhoitaja, palvelusuunnittelija, fysioterapeutti ja palveluohjaaja sekä päiväkuntoutuksen osalta ohjaaja ja lähihoitaja työpari. Tiimin työhön liittyy kiinteästi myös geriatrin ja kotihoidon lääkärin työpanos. Tiimi tekee yhteistyötä myös terveyskeskuksen vastaanoton että kotihoidon kanssa.

Terveydenhoitajan tehtäviin kuuluu osallistua asiakasohjaukseen sekä toteuttaa ikäihmisille suunnattuja terveystarkastuksia ja ennakoivia kotikäyntejä. Terveydenhoitajan tehtäviin sisältyy erilaisten tietoiskujen suunnittelua ja toteutusta sekä jalkautumista ikäihmisten arjen toimintaan. Tavoitteena on kannustaa ikäihmisiä huolehtimaan omasta terveydestään ja toimintakyvystään. Lisäksi terveydenhoitajalle kuuluu omaishoitajien terveystarkastukset ja muistiasiakkaiden seurantakäyntien toteuttaminen yhteistyössä muistihoitajan kanssa.

Sinulta odotamme kokemusta ikäihmisten kanssa toimimisesta ja ennaltaehkäisevän toiminnan vankkaa tuntemusta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Muistisairauksien tuntemuksen katsomme sinulle eduksi. Arvostamme kokemusta moniammatillisessa tiimissä työskentelystä. Olet joustava ja yhteistyökykyinen. Meillä pääset hyvien ammattilaisten tiimiin ja saat tuoda omaa osaamistasi tiimin käyttöön. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja täydennyskoulutuksesta.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Työ on päivätyötä, työaikamuoto on yleistyöaika. Terveydenhoitajan kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhoitaja. Valitun henkilön on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttävää rokotussuojaa.

Työ alkaa 13.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Tiedustelut: vanhustyön johtaja Eija Kangasmaa, 03-6801491 (parhaiten tavoitettavissa 5.7. - 11.7.2018 klo 8.30 - 11.30) tai vs. avopalvelujen palvelupäällikkö Leena Purmonen-Merivirta 03-6801814, etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Laita hakemus sähköisesti www.kuntarekry.fi 30.7.2018 klo 12.00 mennessä. Haastattelupäivät ovat 6.8.2018 ja 8.8.2018.