Open vacancy Juvan kunta

Uinninvalvoja-ohjaaja

Juvan kuntaJuvan kunta, Sivistys, Vapaa-aikatoimi, LiikuntatoimiHiihtäjäntie 3Juva
Työavain: 
190662
Hakuaika alkaa: 
5.7.2018
Hakuaika päättyy: 
31.7.2018 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
13.8.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme Vesiliikuntakeskus Sampolaan uinninvalvoja-ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, joka alkaa 13.8.2018 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.7.2019.

Työn suorittamispaikka on Vesiliikuntakeskus Sampola, Juva

Tehtävän edellytyksenä ovat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton hyväksymät uinninvalvojan ja uinninopettajan koulutukset. Lisäksi edellytetään suoriutumista uinninvalvojan testiuinnista sekä riittävät ensiaputaidot EA 1

Tehtäviin kuuluvat uinninvalvonta, eri ikäryhmien ja erityisryhmien uimaopetus, vesiliikunnan ohjaus sekä osallistuminen liikuntatoimen muuhun toimintaan. Tehtävä sisältää aikaista aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä.

Lisäksi arvostamme aiempaa työkokemusta, vesiliikunnan ohjauksen osaamista, monipuolisia yhteistyötaitoja ja positiivista työotetta sekä muita vesiliikuntaan liittyviä ohjaajan koulutuksia (esim. vauvauinnin ohjaaja).

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, vapaa-aikapalvelut, PL 28, 51901 JUVA. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Organisaation kuvaus

Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden parantamiseksi.

Juvan kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

23.7.2018 alkaen sivistysjohtaja Anne Haakana, puh. 0400 136 170, anne.haakana@juva.fi