Open vacancy Kärkölän kunta

Ulkoalueiden hoidosta vastaava kiinteistönhoitaja

Kärkölän kuntaKärkölän kuntaVirkatie 1Kärkölä
Työavain: 
190884
Hakuaika alkaa: 
11.7.2018
Hakuaika päättyy: 
15.8.2018 15.00
Palkka: 
TS:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan / syyskuun 2018 aikana
Työn kuvaus

Etsimme ulkoalueista vastaavaa kiinteistönhoitajaa, joka vastaa itsenäisesti kunnan omistamien kiinteistöjen piha-alueista, kaava-alueiden puistoista (ei Huovilan puisto), kaavateistä, leikkipaikoista ja urheilu- ja ulkoilualueista yhdessä osa-aikaisen työntekijän kanssa. Työhön osallistuvat määräaikaisesti palkkatuen tai muun toimenpiteen kautta työllistetyt henkilöt sekä esimerkiksi kesätöissä olevat opiskelijat, joiden esimiehenä ja työnohjaajana valittava henkilö toimii.

Ulkoalueista vastaava kiinteistönhoitaja on osa teknisen toimen kiinteistönhoidon tiimiä ja tehtäviin kuuluu osallistuminen teknisen toimen päivystysrinkiin. Tehtäviin kuuluu myös kiinteistöjen ja ulkoalueiden hoitoon osallistuvien urakoitsijoiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja työnohjausta.

Työ edellyttää tehtävään soveltuvaa kiinteistöalan koulutusta tai kiinnostusta suorittaa tutkinto työn ohessa. Lisäksi työssä edellytetään vähintään B-ajokorttia, oman auton käyttöä sekä traktorin ja ympäristön hoitoon tarkoitettujen pienkoneiden käytön osaamista.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä alaistaitoja ja esimiesosaamista. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kehitysmyönteistä ja positiivista asennetta. Tehtävän hoitamisessa on eduksi myös kokemus kunnan teknisen toimen tehtävistä ja pienhankintojen kustannustehokkaasta hoitamisesta.

Organisaation kuvaus

Kärkölä on kehittyvä yli 4500 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä Uudenmaan rajalla. Kunnassa on erinomaiset liikenneyhteydet, korkea työpaikkaomavaraisuus ja monipuolinen elinkeinorakenne. Kärkölä siirtyi hallinnossa tänä vuonna pormestarimalliin. Kärkölä on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja kiinteistöpäällikkö Jukka Koposelta, puh. 044 770 2227 tai sähköpostilla jukka.koponen@karkola.fi