Open vacancy Sodankylän kunta

Apulaisosastonhoitaja

Sodankylän kuntaSodankylän kunta, PerusturvapalvelutKurunokantie 5 Sodankylä
Työavain: 
190909
Hakuaika alkaa: 
11.7.2018
Hakuaika päättyy: 
28.8.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Päätös
Työn kuvaus

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 28.8.2018 klo 12.00 mennessä

APULAISOSASTONHOITAJAA kotihoitoon

Kelpoisuusehtona kotihoidon apulaisosastonhoitajan virkaan on alan opistoasteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto, riittävä johtamistaito sekä kokemus sosiaali- ja terveydenhuoltoalan esimiestehtävistä.

Eduksi katsomme työkokemuksen esimiestyöstä sekä halun kehittyä työssään ja olla osaltaan mukana vanhustyön kehittämisessä. Arvostamme kokonaisnäkemystä vanhustyöstä ja erityisesti kotihoidon toiminnasta. Käytännössä kotihoidon apulaisosastonhoitaja tekee noin puolet työajasta esimiestyötä ja puolet kotihoidon asiakastyötä. Tehtäviin kuuluu myös kotihoidon esimiehen sijaistaminen.

Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä YksTL 7 § mukainen todistus. Toimessa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää ensisijaisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain numero190909. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Organisaation kuvaus

Sodankylä on 9000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa.

Yhteystiedot

Kotihoidon osastonhoitaja Anitta Mikkola puh. 040 522 3009 ja vanhustyönjohtaja Inga Mukku puh. 040 530 6679