Open vacancy Posion kunta

Määräaikainen suurtalouskokin sijaisuus

Posion kuntaToimintaympäristöpalvelutPosion ravintokeskus, Sairaalantie 2 APosio
Työavain: 
190922
Hakuaika alkaa: 
11.7.2018
Hakuaika päättyy: 
27.7.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Posion kunnan ravintokeskuksessa on avoinna määräaikainen suurtalouskokin sijaisuus ajalle 1.8.2018 - 30.4.2019.

Etsimme ruoan maailmaan uutta osaajaa! Tule mukaan ammattilaistiimiimme monipuolisiin työtehtäviin. Olemme valmistuskeittiö, työ on vuorotyötä klo 5.45 - 18.00 välillä ja siihen liittyy työnkierto. Tehtävässä on 3 kk:n koeaika.

Suurtalouskokin kelpoisuusvaatimuksena on kokin tutkinto. Aikaisempi kokemus kokin työstä katsotaan eduksi. Ennen kaikkea asenne ratkaisee ja toivomme sinulta itsenäistä ja reipasta työotetta. Haluat toimia asiakkaamme ruokaystävänä! Etsimme tekijää maukkaan lounasruoan valmistukseen, myös erityisruokavalioiden valmistaminen, leipominen ja houkuttelevien salaattien taitaminen voi olla osaamisalaasi. Arvostamme joustavuutta ja hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme ammatillisesti haasteellisen työn suurtalouskeittiössä ja henkilöstöravintolassa. Työyhteisömme on savuton.

Hakemukset tulee tehdä 27.7.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi, Työavain nro 190922. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan työhaastattelun yhteydessä. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa kirjeellä osoitteeseen: Posion kunta, toimintaympäristöpalvelut, Kirkkotie 1, 97900 POSIO.

Organisaation kuvaus

Kuule Posion, Lapin Taikamaan kutsu: Rohkene rääpäistä Riisillä. Uskaltaudu uimaan Lapin Rivieralla. Koe suuri seikkailu Korouomassa. Ihastu keramiikan kauneuteen.

Posio on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva luonnonkaunis kunta, joka tarjoaa asukkailleen ja vierailijoille hyvät peruspalvelut ja erinomaiset luontoliikuntamahdollisuudet. Kunnan palveluksessa on noin 170 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa, joiden hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Olemme lähellä kaikkea, kunnan taajamasta Rovaniemelle on 135 km, Kuusamoon, jossa sijaitsee lähin lentokenttä 60 km ja Ouluun 225 km.

Yhteystiedot

Leena Parpola, leena.parpola@posio.fi
p. 0408012245