Open vacancy Hyvinkään kaupunki

Kotihoidon ylilääkäri

Hyvinkään kaupunkiHyvinkään kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiHyvinkää
Työavain: 
190931
Hakuaika alkaa: 
12.7.2018
Hakuaika päättyy: 
31.8.2018 15.00
Palkka: 
Sopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme Hyvinkään sosiaali- ja terveystoimen koti-, asumis- ja sairaalapalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan

KOTIHOIDON YLILÄÄKÄRIÄ

nykyisen viranhaltijan siirtyessä eläkkeelle kesän lopulla.

Vastaat kotiin vietävien palveluiden lääketieteellisestä toiminnasta ja kehittämisestä Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän järjestämissuunnitelman mukaiseksi. Hyvinkään kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaminen (sote-tuotanto) siirtyy 1.1.2019 Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymälle. Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Kuntayhtymässä sinulla on laaja-alainen tuki ja verkosto koko Keski-Uudenmaan alueella.

Työskentelet tiiviisti yhdessä terveyskeskussairaalan lääkäreiden kanssa. Kaupungissamme toimii kotisairaala ja akuuttikotisairaanhoitoa kehitetään edelleen. Hyvinkään sairaalaan valmistuu syksyllä 2018 uusi perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteinen H-sairaala. Uudessa HUS/ terveyskeskussairaalassa avautuu tammikuussa 2019 palliatiivinen osasto, jonka toiminnan valmisteluun voit osallistua.

Etsimme yleislääketieteen tai geriatrian erikoislääkäriä, palliatiivisen lääketieteen kokemus lasketaan eduksi. Työnkuvaa voidaan räätälöidä henkilökohtaisten toivomusten mukaan. Palkkatoivomuksen voi esittää.

Ennen valinnan vahvistamista virkaan valitun tulee esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry-ohjelman kautta 31.8.2018 klo 15.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Hyvinkää on ihmisen kokoinen, kotoisa kaupunki ruuhkattomalla metropolialueella. Kaupunki kasvaa ja kehittyy kestävällä tavalla. Hyvinkäällä hektisyys ja hyvää tekevä hiljaisuus ovat harmoniassa. Vehreään maaperäämme on hyvä juurtua niin ihmisen kuin yrityksenkin.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ylilääkäri Pekka Lampela puh. 040 754 0828, pekka.lampela@hyvinkaa.fi tai osastonylilääkäri Matti Niemelä puh 0400 292 512, matti.niemela@hyvinkaa.fi.