Open vacancy Nivalan kaupunki

Nuoriso-ohjaaja

Nivalan kaupunkiHyvinvoinnin toimiala/nuorisopalvelutKalliontie 15Nivala
Työavain: 
190979
Hakuaika alkaa: 
11.7.2018
Hakuaika päättyy: 
3.8.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaa
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
elokuu 2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Nivalan kaupungin hyvinvoinnin toimialan nuorisopalveluissa on haettavana 3.8.2018 klo 16.00 mennessä nuoriso-ohjaajan toimi.

Kelpoisuusehtona on soveltuva alempi ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Työntekijältä toivotaan oma-aloitteisuutta, itsenäistä kehittämisotetta, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatillisen tiimi- ja verkostotyön osaamista.

Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on lasten ja nuorten ohjaus monipuolisin menetelmin, nuorisotilatyö, tapahtumien, leirien sekä retkien suunnittelu ja koordinointi. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä nuorten ja lasten, hyvinvoinnin toimialan sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ sisältää iltatyötä sekä satunnaisesti viikonlopputyötä. Toimi edellyttää oman auton käyttöä.

Työaika on 38,75 tuntia/viikko ja palkkaus KVTES:n mukainen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Haastatteluvaiheessa voidaan käyttää soveltuvuustestejä.

Toimi täytetään ehdolla, että kaupunginhallitus antaa toimelle täyttöluvan.

Haku ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Liitteeksi ansioluettelo/ CV. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kirjalliset hakemukset liitteineen toimitetaan hyvinvointijohtajalle osoitteeseen:

Nivalan kaupunki/hyvinvointijohtaja,
PL 10, 85500 Nivala
(kuoreen merkintä: nuoriso-ohjaaja).

Lisätietoja: hyvinvointijohtaja Jukka Turunen 040-3447 371

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain (504/2002) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote viimeistään sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Todistukset on esitettävä 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Nivalan kaupunki on n. 11000 asukkaan vireä maaseutukaupunki Pohjois-Pohjanmaalla Kalajokilaaksossa. Nivalassa on runsaasti keskiraskasta ja kevyttä metalliteollisuutta sekä puusepänteollisuutta. Myös maataloustuotanto on vireää. Nivala tarjoaa monipuoliset kaupunkitason vapaa-ajan palvelut. Lisätietoa Nivalan kaupungista: www.nivala.fi

Nuorisopalvelut kuuluvat hyvinvoinnintoimialaan. Nuorisopalveluissa on kaksi työntekijää: nuoriso-ohjaaja ja nuorisotilan valvoja. Nuorten työpajatoiminta ja etsivä nuorisotyö ostetaan Nivalan työpajasäätiöltä. Hyvinvointitoimilaan kuuluvat kulttuuripalvelut, kirjastopalvelut ja hyvinvointipalvelut. Ostopalveluina kaupunki hankii liikuntapalvelut, kansalais-, musiikki- ja tanssiopistotoiminnan.

Nivalan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

hyvinvointijohtaja Jukka Turunen 040-3447 371