Open vacancy Porvoon kaupunki

Terveyskeskuslääkäri

Porvoon kaupunkiTerveyspalvelutPorvoo
Työavain: 
191027
Hakuaika alkaa: 
12.7.2018
Hakuaika päättyy: 
13.8.2018 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tule terveyskeskuslääkäriksi Porvooseen!

Porvoon kaupungin terveyspalveluissa on haettavana 2 terveyskeskuslääkärin virkaa 1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Porvoo on 50 000 asukkaan kulttuurikaupunki vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään mahtavaan 25 lääkärin porukkaamme.

Tarjoamme terveysasemapalveluita kahdessa toimipisteessämme. Molemmissa toimipisteissä toiminta on moniammatillista ja niissä on myös päihde-, mielenterveys- ja sosiaalipuolen asiantuntijoita.

Meillä pääset tekemään monipuolista yleislääkärin työtä ajanvaraus- ja kiirevastaanotolla, halutessasi työhön voi kuulua koulu- tai neuvolalääkärin työtä tai muita sovittuja erityisvastuualueita.

Kehitämme toimintaamme Lean -periaattein, panostamme sisäisiin koulutuksiin ja luonnollisesti myös ulkopuolisiin koulutuksiin on mahdollista osallistua.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Lähetä hakemuksesi 13.8.2018 mennessä klo 15.00 mennessä alla olevan linkin kautta.

Vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Organisaation kuvaus

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.

Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa:
Ylilääkäri Susanna Varilo, susanna.varilo@porvoo.fi, puh 040 676 1387 tai apulaisylilääkäri Jeff Westerlund, jeff.westerlund@porvoo.fi, puh 040 676 1391