Open vacancy Hyvinkään kaupunki

Lähihoitaja

Hyvinkään kaupunkiHyvinkään kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiHyvinkää
Työavain: 
191047
Hakuaika alkaa: 
12.7.2018
Hakuaika päättyy: 
31.7.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme Hyvinkään kotihoitoon
LÄHIHOITAJIA

määräaikaisiin työsuhteesiin mm. hoitovapaasijaisuuteen. Osa-aikaiset sijaisuudet ovat mahdollisia ja alan opiskelijat huomioidaan, joilla on hoitotyön luvanvaraisiin tehtäviin riittävä koulutustaso (nuoriso-opiskelijat vähintään 110 op, aikuisopiskelijat 63 opintoviikkoa).

Hyvinkään kotihoito on jaettu alueellisiin tiimeihin. Hoitotyömme keskeisiä periaatteita ovat vastuuhoitajuus, toimintakykyä ylläpitävä työote sekä vuorovaikutuksellinen viestintä.

Jos olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä, olet juuri etsimämme hoitotyön ammattilainen. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä. Arvostamme myös tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja. Itsenäinen työskentelyote ja joustavuus ovat tärkeitä tekijöitä tehtävän menestyksekkäässä hoidossa. Tässä työtehtävässä ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakemukset tulee jättää viimeistään 31.7.2018 klo 15 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta. Haastatteluihin kutsutaan puhelimitse.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan sijaisuuteen on aloitetut alan opinnot tai lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika ja työ on kaksivuorotyötä. Työt alkaa sopimuksen mukaan.

Organisaation kuvaus

Hyvinkäällä luodaan kasvua, kauppaa, koteja ja komeita kouluja. Tehdään tutkimusta ja tuotekehitystä, toimitiloja ja taidetta. Nautitaan sujuvasta arjesta. Hyvinkää on hyvinkääläisten tekemä. Täällä eletään elämää, josta on helppo olla ylpeä.

Yhteystiedot

Kotihoidon esimies Katja Viljakainen, p.040 6312348, katja.viljakainen@hyvinkaa.fi
Kotihoidon hoitotyön esimies Kirsi Lehtonen-Pulli, p. 0400 864 023, kirsi.lehtonen-pulli@hyvinkaa.fi