Open vacancy Carea

Osastonylilääkäri aikuispsykiatriaan

CareaKymenlaakson psykiatrinen sairaalaSairaalankuja 3 DKouvola
Työavain: 
191342
Hakuaika alkaa: 
13.9.2018
Hakuaika päättyy: 
30.9.2018 15.00
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme osastonylilääkäriä Kymenlaakson psykiatrisen sairaalaan. Keskeisiin tehtäviin kuuluu osaston toiminnan kehittäminen ja moniammatillisen työryhmän johtaminen, potilastyö ja erikoistuvan lääkärin ohjaaminen. Työnkuvaa voidaan muokata osastonylilääkärin kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrian erikoislääkärin oikeudet.

Kymenlaakson psykiatrisessa sairaalassa on 5 aikuispsykiatrian osastoa sekä kehittyvää neuromodulaatiohoito- ja kotisairaalatoimintaa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, säännöllisen ja monipuolisen mahdollisuuden kouluttautumiseen ja innostavan työympäristön ja -ilmapiirin v. 2006 valmistuneessa sairaalassamme.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Ylilääkäri Marja-Liisa Portaankorva
p. 020 633 3104
marja-liisa-portaankorva@carea.fi