Open vacancy Porvoon kaupunki

Lähihoitaja

Porvoon kaupunkiKotihoitoPorvoo
Työavain: 
191833
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
27.8.2018 12.00
Palkka: 
KVTES mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.9.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen itäiseen kotihoitoon 3.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaan voimavarat huomioiden. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä sekä ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja selviytyminen kotona mahdollisimman pitkään. Porvoon kotihoidossa on käytössä Effica-asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä sekä RAI-arviointiohjelma.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa sekä monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työaikamuoto on yleistyöaika, 38,75 /vko. Palkka on kunnallisen virka - ja työehtosopimuksen mukainen.

Arvostamme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä, vastuullista asennetta ja hyvää muutoksensietokykyä sekä valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa ja työyksikön toimintaa. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 27.8.2018 klo 12 mennessä alla olevan linkin kautta.

Organisaation kuvaus

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Ann-Catrin Tapanainen puh. 0400 690 983.