Open vacancy Oulaisten kaupunki

Psykologi perheneuvolaan

Oulaisten kaupunkiPerusturvakeskusOulainen
Työavain: 
191878
Hakuaika alkaa: 
30.7.2018
Hakuaika päättyy: 
24.8.2018 14.00
Palkka: 
KvTes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Mahdollisimman pian.
Työn kuvaus

Haemme psykologia perheneuvolan työryhmään, johon kuuluu psykologin ohella sosiaalityöntekijä ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Lasten psykiatrin palvelut hankitaan ostopalveluina. Työ on laaja-alaista lasten ja heidän perheidensä kanssa tehtävää tutkimus-, hoito-, konsultaatio- ja verkostotyötä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toimia joustavasti moniammatillisen työryhmän jäsenenä.

Hakijalta edellytetään laillistetun psykologin pätevyyttä. Perheneuvolan psykologin virkaa hakeneiden eduksi katsotaan perheneuvolan erikoistumiskoulutus (asetus 608/05) tai muu soveltuva psykoterapiakoulutus. Hakijoilta toivotaan perehtyneisyyttä kasvatus- ja perheneuvonnan tehtäviin.

Virkaan valittavan tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistusjäljennöksineen tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekty.fi.

Organisaation kuvaus

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Rainer Kolppanen puh. 044 4793 280, sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.