Open vacancy Keuruun kaupunki

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, Tekniset palvelutMultiantie 5Keuruu
Työavain: 
191903
Hakuaika alkaa: 
31.7.2018
Hakuaika päättyy: 
31.8.2018 15.00
Palkka: 
Kunnallinen TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2018
Työn kuvaus

Maanrakennustyöntekijä toimii kunnallistekniikan rakentamiskohteissa ja puisto-osastolla.
Maanrakennustyöntekijän työnkuva koostuu kunnallistekniikan ja Keuruun veden erilaisista maanrakennustöistä. Myös puisto-osaston vastuulle kuuluvien ulkoalueiden maanrakennus ja kunnossapitotyöt kuuluvat työnkuvaan kesäkaudella.
Maanrakennustyöntekijän toimenkuva sisältää sekä koneavusteisesti että käsin suoritettavia tehtäviä kunnallistekniikka -tulosyksikön vastuualueella.

Kunnallistekniikan -tulosalue tuottaa yhdyskunnan rakentamisen ja kunnossapidon edellyttämät kunnallistekniset palvelut. Tulosalueen ydinpalvelut ovat tarvittavien ja turvallisten ajo- ja kevytliikenneväylien sekä viihtyisien ja riittävien viheralueiden ja muiden yleisten alueiden rakentaminen ja kunnossapito. Lisäksi kunnallistekniikan -tulosalue rakentaa ja uusii Keuruun veden vesi-ja viemäriverkostoa.
Maanrakennustyöntekijältä vaaditaan vähintään BC-ajokortti, vesihygieniapassi sekä kokemusta maanrakennuksesta ja vesihuollon putkistojen ja laitteiden asentamisesta. Eduksi katsotaan voimassaolevat tieturva I -kortti, työturvallisuuskortti, kuljettajan ammattipätevyys ja ensiapukoulutus.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta ja joustavuutta. Toivomme hakijalta myös halua kehittää omaa osaamistaan sekä kykyä toimia osana työryhmää. Hakijan tulee ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja noudatetaan yleistyöaikaa 38,75 tuntia/viikko. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan 31.8.2018 klo 15:00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-järjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi. Hakemuksen työavain on 191903.

Organisaation kuvaus

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun kaupunki on arvostettu työnantaja läntisessä Keski-Suomessa.

Yhteystiedot

Juho Tukiainen,
juho.tukiainen@keuruu.fi