Open vacancy Keuruun kaupunki

Palvelusihteeri

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, PerusturvapalvelutMultiantie 5Keuruu
Työavain: 
192008
Hakuaika alkaa: 
1.8.2018
Hakuaika päättyy: 
20.8.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Keuruun kaupunki hakee sosiaalitoimistoon palvelusihteeriä vakituiseen virkasuhteeseen.

Palvelusihteerin tehtäviin kuuluu sosiaalitoimen laskutusta, maksatusta, vpl ja shl-kuljetusten korttijärjestelmän hoitoa, tilastointia, arkistointia ym. yleishallinnon tehtäviä. Pääasiassa tehtävät liittyvät toistaiseksi vammaispalveluihin ja yhteistyö vammaishuollosta vastaavan sosiaalityöntekijän ja palveluohjaajan kanssa on tiivistä.

Kelpoisuusvaatimuksena palvelusihteerin tehtävään on merkonomin tai tradenomin tutkinto.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Hakemus tulee jättää sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Hakemuksen liitteenä tulee olla pätevyyttä osoittava todistus.

Viran täyttö edellyttää kaupunginginhallituksen täyttölupaa.

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.

Organisaation kuvaus

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun kaupunki on arvostettu työnantaja läntisessä Keski-Suomessa.

Yhteystiedot

Vammaishuollosta vastaava sosiaalityöntekijä puh. 040 038 5161 ja johtava sosiaalityöntekijä puh. 0400 428 013.