Open vacancy Arkea Oy

Siivooja

Arkea OyArkea OyPaimioPaimio
Työavain: 
192014
Hakuaika alkaa: 
31.7.2018
Hakuaika päättyy: 
26.8.2018 23.00
Palkka: 
Avainta Tes
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme siivooja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Haemme sinua perhevapaan sijaisuuteen vahvistamaan Arkean siivouspalvelua Paimioon.

Haemme osaavaa siivoojaa. Tehtävä sisältää ylläpitosiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä sijoittuen aamukuuden ja iltayhdeksän välille. Viikossa työaika on keskimäärin 37,5 tuntia.

Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta alalta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta sekä oman auton käyttöä. Laitoshuoltajan ammattitutkinto katsotaan eduksi. Työ täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tuntuuko tehtävä omalta?

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Maiju Sinisalo; maiju.sinisalo@arkea.fi