Open vacancy Carea

Fysioterapeutti keskussairaalan osastolle 3B

CareaCareaKotka
Työavain: 
192029
Hakuaika alkaa: 
6.8.2018
Hakuaika päättyy: 
26.8.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme fysioterapeuttia Kymenlaakson keskussairaalaan osastolle 3B. Työaika 50%. Sisältää tarvittaessa iltatyötä arkisin (kello 20 saakka) ja lauantaityötä (aamuvuoro). Itavuorot ja lauantaityöt vuorotellaan kollegoiden kesken. Tehtävä on määraikainen kestää 9.12.2018 asti

Keskeisimmät erikoisalat fysioterapian osalta osastolla 3B ovat ortopedia ja traumatologia, sisältäen tekonivelkirurgian. Osastolla hoidetaan myös reumatologisia potilaita ja kirurgian muitakin erikoisaloja. Fysioterapeutti toimii osastoilla kiinteästi moniammatillisten tiimien jäsenenä.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus on fysioterapeutin tutkinto ja oikeus toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä. Työkokemus erikoissairaanhoidossa katsotaan eduksi.

Tehtävässä onnustuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja taitoa toimia moniammatillisissa tiimeissä fysioterapian asiantuntijana.Työssä vaaditaan joustavuutta ja taitoa tehdä itsenäisiä ratkaisuja ja päätöksiä. Arvostamme kehittävää työotetta.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Haluamme olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin.
Oletko sinä yksi heistä, joka tekevät meistä parhaan?

Yhteystiedot

Palvelutoiminnan esimies Susanna Kurki p.044 269 1536, susanna.kurki@carea.fi