Open vacancy Kauhavan kaupunki

Koulupsykologin toimi

Kauhavan kaupunkiKauhavan kaupunki, SivistysosastoHärmäntie 18Kauhava
Työavain: 
192100
Hakuaika alkaa: 
21.11.2018
Hakuaika päättyy: 
15.1.2019 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2019
Työn kuvaus

Kauhavan kaupunki julistaa haettavaksi koulupsykologin toimen vakinaisesti 1.2.2019 alkaen. Aloitusajankohdasta on myös mahdollista neuvotella.

Koulupsykologi toimii Kauhavan kaupungin esi- ja perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen kouluyksiköissä, joita on 15. Kaupungissa toimivilla kahdella koulupsykologilla on oppilaita yhteensä n. 2200. Psykologin tehtävä sijoittuu sivistyksen hallintoon ja on osa psyko-sosiaalista tiimiä, jossa on opetuspäällikkö, kaksi koulupsykologia ja kolme koulukuraattoria. Tehtävien jakautuminen kouluyksiköittäin ratkaistaan rekrytoinnin jälkeen.
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot Kauhavan sivistystoimistoon, osoite Härmäntie 18, 62300 Härmä. Hakemus voidaan toimittaa myös postitse em. osoitteeseen.
Hakuaika päättyy 15.1.2019 klo 15.00.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikostaustaote.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Asukasmääränsä perusteella se on Etelä-Pohjanmaan kaupungeista toiseksi suurin. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta.
Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä.
www.kauhava.fi

Yhteystiedot

Vs. sivistysjohtaja Päivi Paavola, p. 044 4834 805, paivi.paavola(at)kauhava.fi