Open vacancy Harjavallan kaupunki

Kirjastovirkailija

Harjavallan kaupunkiHarjavallan kaupunki, Sivistyspalvelut, KaupunginkirjastoSatakunnantie 110Harjavalta
Työavain: 
192105
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
27.8.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2018
Työn kuvaus

Harjavallan kaupunki etsii palvelukseensa kirjastovirkailijaa (vak.nro 43507), toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2018 alkaen.

Hakijassa arvostamme innostunutta ja innovatiivista otetta kirjastopalvelujen kehittämiseen, asiakaspalvelumyönteisyyttä, yhteistyö- ja vuorovai-kutustaitoja, opetus- ja esiintymistaitoja, tieto- ja viestintäteknisiä taitoja sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Kirjastovirkailijan työtehtäviin kuuluvat kirjaston asiakaspalvelu ja kokoelmatyöhön liittyvät tehtävät, osallistuminen lasten- ja nuortenkirjasto-työhön, seniorityön kehittäminen, asiakkaiden ja asiakasryhmien digiopastus sekä kirjojen korjaaminen.

Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja työaika on 36,75 tuntia viikossa. Työhön sisältyy myös ilta- ja lauantaityötä.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosre-kisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Hakemukset jätetään 27.8.2018 klo 12 mennessä Kuntarekryyn sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa kuntarekry.fi. Kelpoisuus- ja työtodistukset skannataan hakemuksen liitteeksi. Vaihtoehtoisesti hakemukset voi toimittaa myös postitse osoitteella Harjavallan kaupunki, sivistyspalvelut, Satakunnantie 110, 29200 Harjavalta.

Harjavalta 10.8.2018
Päivi Lahtinen

va. sivistysjohtaja

Organisaation kuvaus

Harjavalta on vireä noin 7150 asukkaan teollisuuskaupunki. Kirjastossa työskentelee kirjasto- ja kulttuurijohtajan lisäksi kaksi kirjastonhoitajaa ja kaksi kirjastovirkailijaa. Kirjasto kuuluu Satakirjastoihin (Satakunnan kirjastot) ja käytössä on Axiellin Aurora-kirjastojärjestelmä.

Yhteystiedot

kirjasto- ja kulttuurijohtaja Satu Soppela-Hyle, s-posti satu.soppela-hyle@harjavalta.fi, puh. 044 432 5337.