Open vacancy Carea

Psykologeja aikuispsykiatriaan

CareaCareaKotka, Kouvola
Työavain: 
192269
Hakuaika alkaa: 
2.8.2018
Hakuaika päättyy: 
31.8.2018 23.59
Palkka: 
Palkkaus Carean palkkausohjeen mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Psykologipalvelut on 21 psykologiammattilaisen yksikkö, joka vastaa Careassa erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen hyvästä psykologityöstä

Etsimme kahta aikuispsykiatrian osaajaa

Kymenlaakson psykiatrinen sairaala, Kouvola

Sairaalapsykologin työtehtävät koostuvat potilaiden tutkimisesta sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Suoraa asiakastyötä on mahdollista tehdä sekä yksilöiden, perheiden että ryhmien kanssa. Psykologi toimii moniammatillisen työryhmän jäsenenä ja saa työhönsä kokeneiden psykologien osaavan ja jatkuvan tuen. Suhtaudumme myönteisesti ammattitaidon ylläpitämiseen sekä kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen keinoin.

Kymenlaakson keskussairaala, yleissairaalapsykiatria, Kotka

Yleissairaalapsykiatrian työtehtävät sisältävät mm. työkykyarviointeja, trauma- ja kriisityötä. Psykologi tekee tiivistä yhteistyötä lääkärin ja kuntoutus- ja kipupoliklinikan kanssa. Työnkuvaa on mahdollista kehittää omien kiinnostusten mukaan. Arvostamme terveyspsykologian ja psykiatrian kokemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

johtava psykologi Matti Suhonen, p. 044 2231 493
psykologi Tarjaliisa Raitanen p. 044 2231 279